donderdag 29 januari 2015

Klaskoffer!

Nu denk je misschien dat ik het over een leuk project voor in de klas wil hebben, maar daar gaat het vandaag eigenlijk niet over. Ik had ooit eens ergens een blog gezien die er voor mij wat uitsprong qua berichten en lay-out. Wat was het een zoektocht om die terug te vinden! Gelukkig kwam ik er een tijdje geleden opnieuw op uit omdat ik mij uiteindelijk toch nog iets van de naam herinnerde. Ik ontdekte Klaskoffer eigenlijk via Klascement, maar ik vergeet hem nu zeker nooit meer want ik zet hem zo meteen op mijn favoriete 'Link'-pagina!


Klaskoffer gaat voornamelijk over het onderwijs, maar er is meer dan dat. Het gaat niet alleen over werkblaadjes en materiaal, je vindt er ook vernieuwende insteken of leuke spreuken omtrent dit beroep. Dit alles zit in een zeer overzichtelijk, ordentelijk en artistiek jasje. Ik vind dat alleszins. Hier zie ik wat ik eigenlijk op mijn eigen blog mis. Het ziet er allemaal mooi en professioneel uit. Omdat ik zelf geen zo'n krak ben wat fotografie en vormgeving betreft, heb ik het voor mezelf even losgelaten, maar dat wil uiteraard niet zeggen dat ik niet van anderen hun creaties kan genieten. Met als doel me er ooit eens zelf in te verdiepen, natuurlijk ;).

Ben je benieuwd naar dit pareltje? Neem dan snel een kijkje of bewaar hem zeker ergens bij je favorieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...