vrijdag 11 oktober 2013

Verduiveld... straks gaan we misschien naar Brazilië!

Alle Belgen onder ons weten dat het vandaag een heel belangrijke dag wordt. We kunnen voor het eerst - sinds lang - weer een klein beetje geschiedenis schrijven. Neen, er komt geen nieuwe koning (die kregen we al dit jaar) en wijlen Wilfried Martens heeft er ook niets mee te maken. Het gaat hier om voetbal en dit met de grote letter V. Vroeger waren wij - Belgen - een vaste waarde op alle grote toernooien, maar daar kwam in mijn jeugd verandering in. Tal van vaste waarden gingen op voetbalpensioen en lieten de Rode Duivels met een gigantische kater achter. Hopelijk komt daar nu eindelijk verandering in. Vanavond neemt onze nationale ploeg het op tegen Kroatië en aan één punt hebben de Rode Duivels genoeg voor een ticket voor Brazilië 2014. Lukt het vanavond niet, dan is er dinsdag nog een herkansing tegen Wales.


Alle voorbeschouwingen en statistieken voor deze twee partijen zijn trouwens gebundeld in een schitterend magazine. Ik vertelde jullie eerder al over De Vince en dit blad kent nu een vervolg. Bondscoach Wilmots had liever geen naam die aan een speler gelinkt wordt en daarom is De Vince nu Verduiveld geworden. Ikzelf schreef ook mee aan dit alles omvattend magazine. Zelfs vrouwen komen er aan hun trekken, daar heb ik persoonlijk voor gezorgd. Surf dus heel snel naar www.verduiveld.be en bereid je voor op dé match van het jaar!

Veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...